Gdzie zamontować xenony do OI oraz OII?? Wawa i okolice ??
Cześć, mam pytanie ja kw temcie czy znacie jakis zakład/człowieka, gdziezamontuja xenony do OCtavki I oraz II ?? OCzywiscie chodzi mi oto by zrobili to w normlanych pieniadzach. Będe wdzieczny za wszelkie info.Pozdrawiam
Witam, lampy oczywiscie ori. Co do montażu w Katowicach to słyszałem bo to lampy ode mnie były montowane.. :wink: Dzięki za kontakt zorientuję się w temacie.
Tak, ponieważ w OI trzeba zmieniać wtyczki i nacinac reflektor zeby przelozyc silniczki.Sam tego nigdy nie robilem i nie chce sie podejmowac, bo coś zepsuje.. :szeroki_usmiech
Witam superbman !! :wink: Widze że bedziesz za niedługo oferował full wypas kupno xenonów + montarz.... tak,tak to ja kupiłem od ciebie xeny i znalazłem prosty i tani sposób na ich podpięcie ale bez poziomowania.
no dobra , to jak gadamy o tym wszystkim to napiszcie mi jeszcze jaka jest szansa zamontowania ksenonów do O2 ambiente , ewentualnie proszę o podanie ceny takiego wypasu , to chyba do howarda , największy problem to te spryskiwac. proszę o w miarę szybką i wyczerpóącą odpowiedż , być może że będę miał okazję do zakupu używanej octavii 2 , całkiem nowej , ze stosunkowo niezłym wypasem ale niestety w wersji ambiente.
[ Dodano: Nie 10 Gru, 06 16:42 ]
a na ksenonach bardzo mi zależy
Komentarz